Read Nem ​mindennapi vőlegény by Gayle Callen Free Online


Ebook Nem ​mindennapi vőlegény by Gayle Callen read! Book Title: Nem ​mindennapi vőlegény
The author of the book: Gayle Callen
Edition: Alexandra
Date of issue: 2005
Format files: PDF
The size of the: 866 KB
City - Country: No data
Loaded: 2664 times
Reader ratings: 4.7
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English

Read full description of the books:Miss Jane Whittington reményei darabokra törtek. Mindig azt képzelte, férje bátor, kalandvágyó és izgalmas lesz. Ehelyett a férfi, akivel apja eljegyezte… egy divatmajom! Lord Chadwick őrjítően jóképű, de Jane sosem tudna egy aranyifjút szeretni, akit semmi más nem érdekel, csak a legújabb divat. Hogy lehet mégis, hogy a férfi szenvedélyes pillantása olyan vágyat gyújt benne, amiről soha még csak nem is álmodott?
William a briteknek kémkedik, és ez a munka évekre kizárja a társadalmi életből – és fogalma sincs róla, hogy legutóbbi „álruhája” egyáltalán nem szalonképes. Most, hogy egyszerűbb, biztonságosabb sorsra vágyik, úgy véli, megtalálta eszményi menyasszonyát ebben az ellenállhatatlan szépségben. De Jane szívét csak különleges módon tudja meghódítani. És amikor a korona visszahívja a szolgálatba, meg tudja-e William tagadni – vagy feláldozza azt a békét, amelyet keres… és a nőt, aki nélkül nem tud többé élni?


Download Nem ​mindennapi vőlegény PDF Nem ​mindennapi vőlegény PDF
Download Nem ​mindennapi vőlegény ERUB Nem ​mindennapi vőlegény PDF
Download Nem ​mindennapi vőlegény DOC Nem ​mindennapi vőlegény PDF
Download Nem ​mindennapi vőlegény TXT Nem ​mindennapi vőlegény PDFRead information about the author

Ebook Nem ​mindennapi vőlegény read Online! USA Today Bestselling author Gayle Callen writes historical romances for Avon Books. Her twenty-second novel, The Wrong Bride, was published in November 2015.

Gayle’s novels have won the Holt Medallion, the Laurel Wreath Award, the Booksellers’ Best Award, and finaled in the National Readers Choice Awards. She was a nominee for RT Book Reviews Magazine’s Reviewers’ Choice Award. Her books have been translated into eleven different languages. She also writes the contemporary romances as Emma Cane.

Gayle resides in central New York with her husband. Now that her three children are grown, she has time to read, sing, and delve too deeply into historical research. A past President of the Central New York Romance Writers, she is also a member of Romance Writers of America and Novelists Inc. Visit her website at http://www.gaylecallen.comReviews of the Nem ​mindennapi vőlegény


DAVID

Great book!

HUGO

This book is holding in tensions until the end!

ELLIE

Why do you need to specify a phone?

CAMERON

The most cool book

AVA

Poignant book.
Add a comment
Download EBOOK Nem ​mindennapi vőlegény by Gayle Callen Online free

PDF: nem-mindennapi-vlegny.pdf Nem ​mindennapi vőlegény PDF
ERUB: nem-mindennapi-vlegny.epub Nem ​mindennapi vőlegény ERUB
DOC: nem-mindennapi-vlegny.doc Nem ​mindennapi vőlegény DOC
TXT: nem-mindennapi-vlegny.txt Nem ​mindennapi vőlegény TXT